Schaatslessen Volwassenen op noren

Voor wie

De schaatslessen Volwassenen zijn dus geschikt voor beginners maar ook voor de doorgewinterde schaatser die wel weer eens aan zijn techniek wil schaven. Vrijblijvend krijgt U van professionele instructeurs schaatsles op uw eigen niveau en het is bovendien erg gezellig op deze uren. Dat moet U zeker eens proberen!

Wanneer

Deze lessen worden gegeven op:

 • Maandag-, woensdag en vrijdagmorgen van 9.15 – 10.15 uur
 • Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur

Kosten

 • U hoeft zich niet te verplichten om een abonnement te nemen.
 • U betaalt per les en kunt komen wanneer u wilt binnen de lestijden!
 • U betaalt een toegangskaartje of u maakt gebruik van een rittenkaart en voor de les betaalt u € 6,00

Meer info

 • Contact via telefoonnr 071-5769098 tijdens de openingstijden voor vrij schaatsen of via info@schaatshalleiden.nl.
 • U hoeft geen afspraak te maken en u bepaalt zelf hoe vaak u de lessen volgt.
 • Het dragen van een hoofdbeschermer (helm, Smart of Ribcap) is verplicht en worden, zolang de voorraad strekt, gratis uitgeleend.

Schaatslessen Volwassenen op noren ’s avonds en in het weekend

Het schaatsseizoen in Leiden start weer op maandag 3 oktober 2022. Als u zich aanmeldt voor een van de lessen ontvangt uiterlijk in september het abonnement thuis gestuurd. Wie wil er nou niet met minder inspanning sneller over het ijs glijden. Beter schaatsen leren dus. Gezond bewegen en tegelijkertijd de schaatstechniek verbeteren. Twee vliegen in een klap. Hoe? Dat kan heel goed met de schaatstrainingen, gegeven door ervaren trainers van het district Sassenheim van de KNSB.

Als u vragen of opmerkingen heeft, laat me dit dan even weten. Met uw reacties kunnen we het e.e.a. verbeteren. Als u door omstandigheden niet meer komt schaatsen, hoor ik dit graag van u. Op deze manier kunnen wij verzoeken om te ruilen van schaatsdag en/of nieuwe aanvragen honoreren. Ik wens u een fijne zomer en zie u graag terug op de ijsbaan. Voor vragen kunt u terecht bij Dennis van der Hoorn (e-mail: recreatieschaatsen@ziggo.nl). Naast de schaatsmogelijkheden bij het District Sassenheim kunt u vanzelfsprekend ook lid worden van een van de ijsclubs in uw regio.

Voor wie

Het maakt niet uit of je beginner bent of dat je al een aardig rondje kan schaatsen. Iedereen van 16 jaar en ouder die mee wil doen, wordt ingedeeld in een groep van zijn of haar schaatsniveau.

Wanneer

Minimaal 20 lessen staan op het programma en ze beginnen eind september en eindigen begin maart. Doe je mee, dan kun je op de volgende uren les nemen:

 • Maandag: 21:30 – 22:30 uur
 • Woensdag: 21:15 – 22:15 uur
 • Zaterdag: 10:15 – 11:15 uur

Kosten

€205,- voor de lessen van een heel seizoen. Op het moment dat je meedoet betaal je de lessen tot aan het eind van het schaatsseizoen. Bij aanvraag van een 2e abonnement voor dezelfde persoon (dus twee keer schaatsen in de week) ontvangt u 25% korting op het 2e abonnement.

Aanmelden

 • Bestaande en nieuwe leden: na inloggen met uw inloggegevens via evenementenoverzicht, aanmelden voor de schaatsles naar keuze.