Jeugd

Schaatslessen voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar.

Volwassenen

Schaatslessen voor volwassenen op noren.

Trainersteam Schaatsschool Leiden

Paula van Hoek

Trainer/coördinator

Fieke de Kluis

Trainer

Hans van der Plas

Trainer

Marieke van Hoek

Trainer

Willemijn van Hoek

Trainer

Lieve mensen, ik ben Paula van Hoek, coördinator van de Schaatsschool Leiden. Getrouwd en trotse moeder van 3 schaatsende dochters. Ik geef ruim 20 jaar met enorm veel plezier schaatsles en heb diverse KNSB opleidingen gevolgd. Hobby’s zijn tuinieren, dieren en genieten van de natuur.

Schaatstrainer? Eigenlijk ben ik meer een hockeyer, maar een aantal jaar geleden ben ik zelf met schaatsles begonnen. Wel altijd tochten geschaatst, maar nu de techniek verbeterd is, gaat het een stuk makkelijker…. En dat gun ik iedereen! Ik vind het enorm leuk om met een groep mensen bezig te zijn en helemaal om te zien dat ze vooruitgang boeken! En dat ze er plezier in hebben natuurlijk.

Ik ben Hans van der Plas, schaats al een jaar of 10 in deze ijshal. Begonnen bij groep 1, en steeds een groepje hoger gegaan. Sinds 3 jaar inval trainer, wat ik met veel plezier doe. Ben een enthousiaste schaatser, en hoop dat virus ook op jullie over te kunnen brengen. Verder ben ik zeevarend, werkzaam in de off-shore, 5 weken weg en 5 weken thuis. Ik zie jullie op het ijs, maken we verder kennis!

Het schaatsen is mij met de paplepel ingegoten en ik geniet er nog steeds van! Dit wil ik graag overbrengen op de cursisten! Zelf ben ik actief als marathon schaatser en ook dat kan ik gebruiken in de lessen.

Ik ben Willemijn, ben 26 jaar. Zelf schaats ik al vanaf mijn 7de jaar en geef ongeveer al 8 jaar les. Zelf ben ik werkzaam in de gehandicapte zorg met gedragsproblematiek.