Graag voldoen we aan het verzoek van de KNSB om onderstaand verzoek in onze nieuwsbrief te plaatsen:

Beste schaatsliefhebber,

De KNSB zet zich in voor de versterking en promotie van de schaats- en inlineskate-sport in Nederland. Van top- tot en met breedtesport.
Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat de KNSB weet wat er speelt, zodat we kunnen inspelen op de behoeften en wensen van de schaatsliefhebber. Daarom voeren we in samenwerking met het Mulier Instituut een grootschalig onderzoek uit.
Graag nodig ik je uit om mee te doen met het nationaal schaats- en inlineskate-onderzoek! Ben je 16 jaar of ouder doe dan mee.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

De antwoorden worden strikt vertrouwelijk door het Mulier Instituut verwerkt. Er zijn geen goede of verkeerde reacties: het gaat om jouw mening. Het invullen van de vragenlijst duurt vijf tot maximaal tien minuten. Ken je nog meer schaatsliefhebbers, stuur de mail dan door en vraag hen om ook mee te doen aan het onderzoek!

Onder degenen die de vragenlijst compleet en correct invullen worden 20 KNSB schaats- of inlineskate- kledingstukken verloot. Met jouw medewerking kunnen we onze sport nog mooier maken, bedankt voor je deelname!

Met vriendelijke groet,
Herman de Haan
Directeur-bestuurder KNSB