Het bestuur van Stichting IJshal Leiden is op zoek naar een opvolger voor de huidige penningmeester, Michiel ’t Hart. De tweede termijn van Michiel als penningmeester loopt over niet al te lange tijd af en hij heeft zich niet verkiesbaar gesteld voor een volgende termijn. Dat is jammer, want we gaan juist een interessante periode tegemoet met het bouwen van de nieuwe schaatshal aan de Voorschoterweg in Leiden.

De penningmeester is deel van het 5-hoofdig bestuur van de schaatshal dat één keer per maand vergadert. Over de taken van de penningmeester is een document opgesteld, dat op verzoek kan worden toegestuurd en doorgesproken. Wij zoeken een integer, nauwkeurig persoon die deze taak met plezier op zich wil nemen. Affiniteit met de schaatssport is een pré. De huidige penningmeester zal zijn opvolger wegwijs maken in de taken en procedures en met raad en daad nog enkele maanden tot een jaar bijstaan.

Meer informatie is te krijgen bij dhr. J. Arts (voorzitter@schaatshalleiden.nl) en dhr. M. ‘t Hart (penningmeester@schaatshalleiden.nl).