De familie Hillebrand heeft om privé redenen besloten om haar werkzaamheden voor de schaatshal te beëindigen. Gelukkig is het ons gelukt om een nieuwe pachter voor de horeca te interesseren. Hieronder stellen zij zich voor:

Liefhebbers van het winter-wonderland!
Graag introduceren wij ons middels dit bericht en stellen wij jullie graag een vraag. Wij zijn Gertjan van der Hoeven en Martijn Hoekstra, de nieuwe pachters van de horeca bij de schaatshal aan de Vondellaan in Leiden.
Martijn is 49 jaar en woonachtig in Katwijk samen met zijn vrouw en dochter. Gertjan is 48 jaar en  woonachtig in Leiden samen met zijn vrouw, vier zoons en dochter.
Wij zijn twee Leidse ondernemers met diverse ondernemingen en dachten alles qua sport in Leiden al gezien te hebben. Wij pachten namelijk al een aantal jaar zwembad de Vliet en de 3 Oktoberhal van de gemeente Leiden. En nu mogen we ons dus ook gaan verdiepen in de wereld van ijshockey, langebaanschaatsen, curling etc. Het is jullie vast en zeker al bekend dat de schaatshal hier uiteindelijk zal worden gesloopt. Desondanks zijn wij nog steeds heel enthousiast om er tot die tijd een fantastische periode van te maken.
TER ZAKE
Beste liefhebbers van het winter-wonderland seizoen, graag zien wij jullie input en wensen tegemoet m.b.t. de horeca in de schaatshal! Het is voor ons niet mogelijk om dagelijks bij de schaatshal te komen schitteren en om deze reden hebben wij besloten om onze collega Raoul Koreman de dagelijkse leiding te geven over het reilen en zeilen bij de schaatshal.
Raoul is 24 jaar en nog fijn thuis woonachtig in Wassenaar.
Aangezien dit voor ons een nieuwe uitdaging is en we niet veel tijd hebben om zaken naar onze hand te zetten, zouden wij ook graag input van jullie ontvangen over de verwachte inspanningen die we voor jullie kunnen leveren om het in de (ietwat gedateerde) horeca zo geriefelijk mogelijk te maken. We kijken uit naar een heerlijke winterse en gezellige horeca, waar de warme chocolademelk met verse slagroom niet mag ontbreken. Voor ideeën, tips en reserveringen kunnen jullie mailen met
Raoulmezzomezzo@hotmail.com/ 06 51520994
gertjanmezzomezzo@outlook.com /06 81998488

We hebben er alle vertrouwen in dat de horeca in de laatste jaren op de Vondellaan uitstekend verzorgd gaat worden.