Recentelijk zijn er nieuwe beelden vrijgegeven van IJshal De Vliet door De Vries en Verburg. Onderaan dit bericht vind je er een aantal. De beelden bieden een uniek perspectief vanuit de lucht, waarbij het dak van de ijshal centraal staat.

Een van de meest opvallende aspecten van IJshal De Vliet is dat het gebouw energieneutraal zal zijn. Om dit te bereiken, zijn er onder andere zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. Goed te zien op de drone shots. Deze zonnepanelen zullen zonne-energie opvangen en omzetten in elektriciteit, waardoor de ijshal zijn eigen duurzame energie kan genereren. Dit draagt bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk.

Naast de zonnepanelen is er ook aandacht besteed aan het creëren van groene ruimtes op het dak van IJshal De Vliet. De aanleg van beplanting op het dak heeft meerdere voordelen. Het verhoogt de esthetische waarde van het gebouw, draagt bij aan de biodiversiteit in de omgeving en verbetert de luchtkwaliteit.

De nieuwe beelden op de website van De Vries en Verburg geven een fascinerend voorproefje van wat IJshal De Vliet te bieden heeft. Het dak van de ijshal combineert duurzaamheid en esthetiek op een unieke manier. Met de installatie van zonnepanelen en de aanleg van groene daken toont dit project niet alleen een toewijding aan energieneutraliteit, maar ook aan het creëren van een milieuvriendelijke en aangename omgeving voor bezoekers en gebruikers. Het belooft een opmerkelijke faciliteit te worden waar sport en duurzaamheid hand in hand gaan.

 

Write a comment: