Het laatste schaatsseizoen in de schaatshal op de Vondellaan breekt binnenkort aan. Het wordt elk jaar lastiger om alles nog in de lucht te houden en we zijn dan ook erg blij dat we volgend jaar gaan verhuizen naar het sportcomplex De Vliet. De Schaatshal opent op zondag 2 oktober weer haar deuren voor het publiek.

De hardrijders zijn welkom van 08.15-10.15 uur, het gezinsschaatsen van 10.30-12.30 uur en tenslotte het schaatsen voor publiek van 15.15-17.15 uur. De toegang is dan slechts 2,50 euro! Een prima gelegenheid om alvast in de stemming te komen voor de viering van 3 oktober.

Scholen wordt aangeraden om z.s.m. te reserveren als zij het plan hebben om in de komende maanden gebruik te maken van de schaatshal. Kijk in de Agenda op de site voor informatie over schoolvakanties (kinderlessen), evenementen en wedstrijden.

Reserveringen gaan als vanouds via Hermien Ravensbergen (scholen: baanhuur@schaatshalleiden.nl) en Elly van Goozen (kinderpartijtjes: kinderpartijtjes@schaatshalleiden.nl).