Na het fiat van de gemeenteraad Leiden op 24 januari 2019, is de dag erop de eerste fase van de aanbesteding gestart. Helaas heeft men dit traject voortijdig moeten stoppen. De gevraagde contractvorm werd door de markt als een te groot risico gezien. Inmiddels heeft er een doorstart plaats gevonden, waarbij er voor een andere contractvorm is gekozen. Dit betekent wel een vertraging van het project met als consequentie dat de huidige baan aan de Vondellaan waarschijnlijk nog een seizoen langer open zal moeten blijven.

Vind je het leuk om bezoekers van de schaatshal te ontvangen en hen van dienst te zijn, dan is hier je kans. Schaatshal Leiden zoekt vrijwilligers, die regelmatig een kassadienst willen verzorgen. Inzet is tijdens de uren dat de schaatshal open is voor het publiek. Indeling in overleg en volgens een vast rooster.

Voor meer informatie, neem contact op met bestuurslid Elly van Goozen, 06 23 63 20 44 of p.van.goozen1.1@kpnmail.nl

Vind je het leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met een groep mensen, dan is hier je kans. Schaatshal Leiden zoekt vrijwilligers, die regelmatig een clinic Bavarian Curling willen verzorgen. Op dinsdagavond 8 oktober kan je een instructieavond volgen in de schaatshal, waarin de spelregels uitgelegd worden. We gaan het spel zelf spelen met als doel dat je daarna zelf een clinic kan verzorgen.

Ben je nieuwsgierig of dit bij je past of weet je dit al zeker, meld je dan aan voor de instructieavond via info@schaatshalleiden.nl

Wil je graag leren schaatsen op noren maar je bent niet in de gelegenheid om iedere week op een vast uur te gaan schaatsen dan is dit je kans! Naast de lessen op de maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen van 09.15-10.15 uur is er het komend seizoen voor de mensen die overdag geen les kunnen volgen op de donderdagavond een extra inlooples van 19.00-20.00 uur. Er wordt op een prettige manier les gegeven door ervaren trainers!

De kosten voor deze lessen:

  • €6,00 voor een entreekaartje + een leskaartje van €5,00 of
  • €90,- voor een 10 rittenkaart met les

Op zaterdag 5 oktober gaat de Schaatshal weer open voor het publiek van 14.00-16.00 uur. De toegang is dan slechts 1 euro!

Scholen wordt aangeraden om z.s.m. te reserveren als zij het plan hebben om in de komende maanden gebruik te maken van de schaatshal. Kijk in de Agenda op de site voor informatie over schoolvakanties (kinderlessen), evenementen en wedstrijden. Reserveringen gaan als vanouds via Hermien Ravensbergen (scholen: baanhuur@schaatshalleiden.nl) en Elly van Goozen (kinderpartijtjes: kinderpartijtjes@schaatshalleiden.nl).