Sponsoren

Alle bedrijven die affiniteit hebben met het sociale belang van Schaatshal Leiden, kinderen en sport, kunnen participeren in een energieneutrale Schaatshal Leiden. Als maatschappelijk verantwoord ondernemer nodigen wij hen graag uit om een steentje bij te dragen en met ons mee te doen in de vorm van sponsoring.

Schaatshal Leiden is een unieke organisatie. Wordt volledig bestuurd en operationeel gerund door vrijwilligers. Gedragen en ondersteund door 30 schaatsverenigingen. Schaatshal Leiden voorziet in een regionale behoefte aan schaatsmogelijkheden (competitief en recreatief).

Schaatshal Leiden bestaat al 45 jaar en heeft zich bewezen als startpunt van talent- ontwikkeling van een fors aantal nationale en internationale topschaatsers. In de regio van Leiden en haar randgemeenten geven wij al in een vroeg stadium kinderen kansen en mogelijkheden om zich te ontwikkelen in de schaatssport. De schaatshal krijgt met grote regelmaat publiciteit in regionale en nationale media. Een aantal (gewezen) topschaatsers zijn zich daarvan terdege bewust en zijn onder andere ambassadeurs van onze hal. Denk hierbij aan Jeroen Straathof, Bob de Jong, Mark & Helen Tuitert, Margo Boer en Kai Verbij.

Gemeente Leiden erkent het belang van de Schaatshal Leiden en heeft een zeer forse subsidie toegekend om schaatsen voor Leiden en de regio in stand te houden.

Momenteel is de bouw voor de Nieuwe schaatshal nog bezig, maar wij verwachten daar te kunnen starten in 2023.
Schaatshal Leiden is van mening dat iedere belangstellende schaatsliefhebber moet kunnen participeren.
Dat uit zich in lage entreeprijzen, veel lesmogelijkheden en aanbod van clinics.

Als maatschappelijk verantwoord ondernemer nodigen wij u graag uit uw steentje bij te dragen en met ons mee te doen in de vorm van sponsoring. Er zijn diverse mogelijkheden.

Sponsor pakketten zoals Marathon, Langebaan, Sprint, Shorttrack, IJshockey en Kunstschaats. De variatie van deze pakketten zit in de samenstelling en hoogte van het bedrag per pakket. Uiteraard kunt u ook materieel sponsoren. Tegen ‘nul’ levert u een dienst of materiaal tbv de schaatshal. Kortom genoeg keuze voor een mooi PR pakket!

Meer gedetailleerde informatie kunt u opvragen bij het bestuur van Schaatshal Leiden.