Word trouwe supporter van de schaatshal en je bent onze Schaatsmaat!

Ouders en kinderen die Schaatshal Leiden een warm hart toe dragen betrekken we in de plannen voor de nieuwe schaatshal. Mede door de jaarlijkse schenkingen van deze ‘vrienden’ kunnen wij hen een goede schaatshal bieden in een beschermde, inspirerende omgeving met leuke activiteiten en een ‘vrienden dag’. Zij maken deel uit van een geselecteerd groepje dat privileges ontvangt ruil voor de steun die zij geven aan Schaatshal Leiden.

Word jij Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden? Door Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden te worden help je mee om de huidige schaatshal de komende tijd ‘in de lucht’ te houden en bouw je mee aan de nieuwe schaatshal in Leiden in 2020. Stel ons niet teleur en word donateur!

Voor 33,33 ben je al onze Schaatsmaat. Je krijgt gratis entree tijdens het jaarlijkse Schaatsmaat event en je ontvangt een hippe sporttas!

Door Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden te worden help je de organisatie van louter vrijwilligers om elk jaar weer de ijsbaan mogelijk te maken. De schaatshal in Leiden is voor veel kinderen en schaatsverenigingen buiten Leiden een eerste kennismaking met ijs en met de schaatssport en is voor vele een garantie voor een sportief seizoen.

voorbeeld-duffelbag

 • Jaarlijkse machtiging tot wederopzegging
 • U ontvangt elk seizoen weer een andere verrassing
 • Na ontvangst van betaling krijgt u een bevestiging, waarmee u de schaatstas aan de kassa kan ophalen

Machtigingsformulier

Vul dit machtigingsformulier in als je graag mee wilt helpen aan de bouw van een nieuwe schaatshal in Leiden.

  Aanhef
  DhrMevr

  Naam en voorletters (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en woonplaats (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  IBAN (bankrekening) (verplicht)

  Bedrag in €
  €33,33

  Soort machtiging (verplicht)
  Jaarlijkse machtiging

  Datum en plaats