Financiering

Om niet over één nacht ijs te gaan hebben we steun van de gemeente Leiden en hopen we dat met uw hulp een nieuwe schaatshal kunnen realiseren! Natuurlijk dragen wij zelf ook ons steentje bij in de vorm van ons vrijwilligers werk en door het opzetten van diverse acties en events in 2018 en 2019 kunnen we de nieuwe schaatshal vast realiseren! 

Middels diverse werkgroepen, genootschappen, ambassadeurs, gemeenten, schaatsverenigingen en de bevolking van Leiden en haar randgemeenten willen we de financiering rondkrijgen. Met een uitbreiding van een bezoekersaantal van 30% zal de nieuwe schaatsbaan een financieel gezonde stichting blijven. Met behulp van onderstaande werkgroepen, acties en ideeën, realiseren wij een gezonde toekomst voor Stichting Schaatshal Leiden, maar ook voor kinderen en schaatsverenigingen uit diverse gemeenten.

De club van 333
  • Het genootschap, de club van 333, een ‘denktank’ van een groep vrijwilligers, hiermee wordt er kennis en kunde in huis gehaald. Met deze groep creëren we draagkracht en kunnen we verder gaan met ontwikkelingen, plannen en bouwen.
Verenigingen & gemeenten
  • De huidige schaatsverenigingen (met bijbehorende gemeenten) die de locatie huren zijn ook betrokken in de plannen. Deze verenigingen hebben we nodig voor draagkracht en financiën. Ook zijn zij een motiverende factor (ook voor omliggende gemeenten) om Schaatshal Leiden te steunen. Uit deze verenigingen krijgen we ambassadeurs en donateurs.
Ambassadeurs
  • Mark Tuitert, Martin Hersman, Helen Tuitert-van Goozen, Liesbeth Mau Asam, Cees Juffermans, Margot Boer, Jeroen Straathof