Restaurant

Na het schaatsen nog even napraten onder het genot van een kop warme chocolademelk met slagroom? Kijken naar uw kind dat lest terwijl u uw dorst lest? Dat kan heel goed op de eerste etage in ons IJsrestaurant met uitzicht op de baan. U vindt hier voor elk wat wils tegen betaalbare prijzen. De openingstijden zijn verbonden met de openingstijden van de schaatshal met ’s avonds een uitloop naar 24:00 uur.

Zaalhuur

Er is op de schaatshal een zaal voor de verhuur beschikbaar (plusminus 40 zitplaatsen) voor bijzondere gelegenheden. Gebruik van het horeca assortiment of een door u in overleg samen te stellen assortiment is hierbij gebruikelijk.

  • Prijs zaalhuur: €27,00 per dagdeel voor verenigingen, €56,00 per dagdeel voor overige gebruikers

Horeca Arrangementen

Bij alle arrangementen kunt u gebruik maken van een lunch of buffet om de innerlijke mens te sterken. Alle zaken betreffende het restaurant kunt u reserveren op telefoonnummer: 071-5769098 (even vragen naar het restaurant) of via mail: horeca@schaatshalleiden.nl Zie ook onze Arrangementenpagina.

  • Winterlunch. Bestaande uit erwtensoep, broodjes, koffie, thee, melk, karnemelk en frisdranken.
  • Stamppottenbuffet. Het stamppottenbuffet kan bestaan uit boerenkool stamppot, hutspot stamppot (we zijn tenslotte in Leiden) en andijviestamppot. Hierbij is er de keuze uit rookworst en gehaktballen. Oerhollandse yoghurt en vla als dessert. Als we nog beginnen met erwtensoep wordt het helemaal een stevige maaltijd! Let op! Het buffet wordt pas geserveerd vanaf 25 personen!
  • Prijzen en/of andere mogelijkheden in overleg met Arjan Hillebrand