Nieuwsbrief_header_1
Nieuwsbrief Schaatshal Leiden | Februari 2020

Openingstijden Voorjaarsvakantie

Tijdens de Voorjaarsvakantie zijn de openingstijden van de schaatshal aangepast. Klik hier voor meer informatie.

Schaatslessen in de Voorjaarsvakantie

Poster Voorjaarsvakantie 2020 SchaatshalLeiden
mg_0136

Leidse Open Curling Kampioenschap

Voor de eerste maal wordt in Leiden het Open Leids Curling Kampioenschap georganiseerd. In samenwerking met de Nederlandse Curling bond, willen we deze Olympische sport ook in Leiden introduceren. Het evenement gaat plaats vinden op zondag 22 maart. Heb je ooit willen ervaren wat het effect van bezemen is of hoe zwaar zo’n steen is, dan krijg je nu de kans. Voor inschrijving en verdere details, zie onderstaande poster.
Poster Eerste Leids Open Curling Kampioenschap

Verzoek KNSB

Graag voldoen we aan het verzoek van de KNSB om onderstaand verzoek in onze nieuwsbrief te plaatsen:

Beste schaatsliefhebber,

De KNSB zet zich in voor de versterking en promotie van de schaats- en inlineskate-sport in Nederland. Van top- tot en met breedtesport. Om dit goed te kunnen doen is het belangrijk dat de KNSB weet wat er speelt, zodat we kunnen inspelen op de behoeften en wensen van de schaatsliefhebber. Daarom voeren we in samenwerking met het Mulier Instituut een grootschalig onderzoek uit. Graag nodig ik je uit om mee te doen met het nationaal schaats- en inlineskate-onderzoek! Ben je 16 jaar of ouder doe dan mee.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

De antwoorden worden strikt vertrouwelijk door het Mulier Instituut verwerkt. Er zijn geen goede of verkeerde reacties: het gaat om jouw mening. Het invullen van de vragenlijst duurt vijf tot maximaal tien minuten. Ken je nog meer schaatsliefhebbers, stuur de mail dan door en vraag hen om ook mee te doen aan het onderzoek!

Onder degenen die de vragenlijst compleet en correct invullen worden 20 KNSB schaats- of inlineskate- kledingstukken verloot. Met jouw medewerking kunnen we onze sport nog mooier maken, bedankt voor je deelname!

Met vriendelijke groet,
Herman de Haan
Directeur-bestuurder KNSB
facebook twitter 
Nieuwsbrief_Footer_1