I love Leiden on ice! U ook?

Het is tijd voor actie! Juist nu hebben we uw hulp hard nodig: in de discussie die gaande is over de onzekere toekomst van van de ijssport in Leiden. Om te laten zien dat we met z’n allen Schaatshal Leiden en de schaatssport een warm hart toedragen is het juist nú tijd om Schaatsmaat te worden! Met Schaatsmaat aanmeldingen en de petitie – we hebben al 5,5 duizend handtekeningen – kunnen we in de raadsvergadering van gemeente Leiden al onze medestanders laten zien. D66 en PVDA zijn ons goed gezind. Laat u ook zien dat u voor een nieuwe schaatshal bent en voor een toekomst van schaatsen in de regio Leiden bent?

Ouders! In de toekomst moeten uw kinderen toch kunnen schaatsen? Schaatsverenigingen, roep uw leden op! Laat uw steunbetuiging zien en wordt Schaatsmaat!

Wordt Schaatsmaat! Voor maar € 33,33 per jaar ben je onze Schaatsmaat, ontvang je een I love Leiden on Ice sporttas en een gratis entree voor het jaarlijkse Schaatsmaat event!

Hoe?

Kijk op www.iloveleidenonice.nl. Of vul het formulier in die bij de schaatsverenigingen beschikbaar zijn. Steun schaatshal Leiden, we kijken uit naar je aanmelding!

Waarom?

Schaatsen in Leiden dat kan bij Schaatshal Leiden aan de Vondellaan, maar na 40 jaar is de huidige ijshal dringend toe aan renovatie. Gemeente Leiden erkent het belang van de schaatshal en heeft een forse subsidie toegekend voor renovatie en upgrading van de hal. Maar gezien de huidige staat van het pand is er gekozen om naar een nieuwe locatie en dus huisvesting van Schaatshal Leiden te gaan uitkijken. Er ligt nu een plan om op sportpark de Vliet de bouw van een nieuwe ijsbaan te realiseren. En daar hebben we uw hulp bij nodig! Lees meer hierover op de pagina’s Schaatsmaat en Crowdfunding.

Om niet over één nacht ijs te gaan hebben we reeds steun van de gemeente Leiden en hopen we dat met uw hulp een nieuwe schaatshal kunnen realiseren! Natuurlijk dragen wij zelf ook ons steentje bij in de vorm van ons vrijwilligers werk en door het opzetten van diverse acties en events in 2017 en 2018 kunnen we de nieuwe schaatshal vast realiseren!

Schaatsmaten

Aantal mensen dat Schaatsmaat is geworden van Schaatshal Leiden:

0

Word Schaatsmaat!

Word jij Schaatsmaat van Stichting IJshal Leiden? Voor € 33,33 per jaar ben je al onze Schaatsmaat en ontvang je bovendien een hippe sporttas! Klik hier.

Doneer eenmalig

Bouw mee aan de nieuwe schaatshal in Leiden in 2019 door eenmalig een bedrag te doneren. Stel ons niet teleur en word donateur! Klik hier.